Referenssit

Yritykset

Maanmittauslaitoksen paikkatietokeskus FGI

”Ammattitaidolla ovat hoituneet niin pienten kokousten kahvitukset sämpylöineen, suuremmat juhlatilaisuudet herkullisine ja tuunattuine kakkuineen sekä seminaarien ruokatarjoilut eri ruokavalio vaihtoehtoineen. Anniinan ja muun henkilökunnan iloisella ja reippaalla tekemisellä järjestelyt onnistuvat kukka-asetelmista kattaukseen ja tarjoiluun. Asiakkaan huoleksi jää tarjoilusta nauttiminen!”


Mikonkulta

“Kiitos jälleen ammattitaitoisesta avusta asiakasillassamme! Tarjottavat saivat paljon hyvää palautetta. Erityiskiitos gluteenittomista tuotteista.”


Realclean

“Tilaukset palavereihin saapuvat aina ajoissa ja tuotteet ovat erittäin hyviä.

Pikkujoulutarjoilu oli erinomaista. Saimme henkilöstöltä erittäin paljon positiivista palautetta maistuvista ruuista. Tarjoilija oli iloinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö joka loi osaltaan hyvää tunnelmaa. Ruuat eivät päässeet missään välissä loppumaan.

Voin suositella lämpimästi sekä palaveritarjoiluihin että isompien juhlien aterioiden järjestämiseen.”


“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Tarjoilut hoituu toiveidemme mukaan kokouslounaista cocktail tilaisuuksiin.”

Kokouskeskus - Suomen Standardoimisliitto SFS ry


Yksityiset

Minna

“Suuret ja lämpimät kiitokset 💯juhlista Kulosaaressa. Teitte juhlasta täydellisen herkullisilla ruuilla ja hurmaavan huomaavaisella palvelulla. Koko juhlaväki kiittää ja kumartaa! Tähtiä 5/5”

Mia

“Anniina on ollut korvaamaton apu perhejuhlissamme. Hän on ystävällinen ja oma-aloitteinen.
Juhlien jäljiltä on keittiö siivottu ja tiskit tiskattu. Me juhlijat olemme saaneet keskittyä juhlimiseen.”